Κινηματογράφοι στην Αγγλία άρχισαν να απογορεύουν την χρήση του Google Glass μέσα στις αίθουσες

View Comments

googleglass6 μέρες χρειάστηκαν στην Αγγλία ώστε κινηματογράφοι να αρχίσουν να απαγορεύουν την χρήση του Google Glass στις αίθουσες. Θυμίζουμε ότι στις 23 του μήνα ξεκίνησε η διάθεσή του και στο αγγλικό Play Store και οι πρώτες αντιδράσεις άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Ο λόγος της απαγόρευσης; Φυσικά η πειρατεία! Ξεχνούν όμως ότι η συσκευή δεν έχει αρκετή μπαταρία και μπορεί να τραβήξει 30-45 λεπτά μόνο βίντεο το οποίο μάλιστα θα υποφέρει και από αρκετά κουνήματα. Εκτός από αυτό, όταν καταγράφει βίντεο, το Google Glass βγάζει ένα φως, με αποτέλεσμα να φαίνεται στο σκοτεινό περιβάλλον μιας αίθουσας.

Σίγουρα η διάρκεια της μπαταρίας θα βελτιωθεί σε μελλοντικά μοντέλα αλλά μέχρι τότε κανένας λόγος ανησυχίας και υπερβολής. Η Google μάλιστα σε επίσημη απάντησή της στο θέμα προτείνει να αντιμετωπίζεται το Glass όπως και τα κινητά, και να ζητείται από το κοινό απλά να το κλείνει πριν την ταινία. Τέλος, συνιστά στους ιδιοκτήτες των κινηματογράφων πριν αρχίσουν να βγάζουν απαγορευτικούς κανόνες, να δοκιμάζουν το προϊόν ώστε να γνωρίζουν τι μπορεί να κάνει και τι όχι.

Τι πιστεύετε εσείς; Θα δούμε αντίστοιχα σκηνικά στο μέλλον;

[via]

Χιδερίδης Μ. Τάσος
Author: Χιδερίδης Μ. ΤάσοςWebsite: http://www.about.me/chideridis
Administrator

Joomla SEF URLs by Artio