Η σειρά Galaxy Note της Samsung έχει ήδη σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Αποτελείται από 3 μέλη, το πρώτο Note, το Note 2 και το tablet Note 10.1. Φήμες θέλουν την εταιρία να ετοιμάζει και ένα τέταρτο, ένα νέο tablet στις 8 ίντσες το οποίο θα δούμε στο φετινό MWC.
Αν πιστέψουμε όσα ακούμε τότε θα έρθει σε δύο εκδόσεις. WiFi ή WiFi+3G. Η ανάλυσή του θα είναι 1280x800 και κατά πάσα πιθανότητα θα έχει τον τετραπύρηνο Exynos του Galaxy Note II. Η μπαταρία του θα είναι στα 4600 mAh και θα τρέχει Android 4.2 Jelly Bean.
Πέρα από αυτά γίνονται αναφορές σε μια πίσω κάμερα στα 5MP, μια μπροστινή στο 1.3MP, 2 GB RAM, υποστήριξη για MicroSD και 16 ή 32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου.
Μένει να δούμε αν όντως παρουσιαστεί κάτι τέτοιο και αν ναι, ποια θα είναι η τιμή του. Θα το αγοράζατε;