Ανακοινώθηκαν τα νέα iPad mini 2 και iPad Air

View Comments

Χτες μαζί με την Nokia και τις ανακοινώσεις της είχαμε και το event της Apple. Εκεί πέρα από την νέα έκδοση του OS X που είδαμε, είχαμε την παρουσίαση των νέων tablets της εταιρίας, των iPad mini 2 και iPad Air. Τα δύο μοντέλα εκσυγχρονίστηκαν και φέρνουν νέο hardware και λειτουργίες. Τι έχουν να μας δείξουν;

To νέο μεγάλο iPad αλλάζει όνομα και γίνεται iPad Air. Φέρνει τον νέο 64μπιτο επεξεργαστή του iPhone 5S μαζί με τον συνεπεξεργαστή M7. Το πάχος του είναι 7.5 χιλιοστά και το πάχος του πολύ μικρότερο.Η μπαταρία κρατάει τις κλασικές 10 ώρες αν και μικρότερο το μέγεθος της συσκευής. Στο πίσω μέρος βρίσκει κανείς μια iSight κάμερα των 5MP και στο μπροστά μια βελτιωμένη κάμερα για FaceTime με μεγαλύτερα pixels για καλύτερη λήψη σε χαμηλό φωτισμό.

Οι τιμές θα είναι οι κλασικές κάθε φορά της Apple με έκπτωση στο παλαιότερο μοντέλο.

Από την άλλη μεριά έχουμε το ανανεωμένο iPad mini 2. Η σημαντικότερη βελτίωση είναι ότι μιλάμε πλέον για οθόνη Retina και ανάλυση 2048x1536 και όλα αυτά με τον ίδιο επεξεργαστή του iPad Air. Η μπαταρία κρατάει περίπου 10 ώρες όπως και στο μεγαλύτερο.

Το iPad Air θα κυκλοφορήσει στις 1 Νοεμβρίου ενώ το mini 2 μέσα στον Νοέμβριο.

[via]

Χιδερίδης Μ. Τάσος
Author: Χιδερίδης Μ. ΤάσοςWebsite: http://www.about.me/chideridis
Administrator

Joomla SEF URLs by Artio