4 νέα tablets από την Samsung στις 12.2, 10.1 και 8.4 ίντσες

View Comments

noteproΜπορεί ακόμα η Samsung να μην έχει ανακοινώσει επίσημα τα νέα της tablets, αυτό δε μας σταματά όμως από το να μάθουμε περισσότερα για αυτά από πριν. Έτσι σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες και τα leaks που έχουν κυκλοφορήσει, η εταιρία ετοιμάζεται να ανακοινώσει 4 νέα tablets. 1 νέο Note και 3 ακόμα Galaxy Tabs.

Τα 2 από τα 4 tablets θα είναι στις 12.2 ίντσες και θα φέρουν στο όνομά τους το "Pro". Μιλάμε για ένα νέο Galaxy Tab και ένα Galaxy Note (με το απαραίτητο S Pen). Πέρα από αυτά θα δούμε ένα νέο Galaxy Tab Pro στις 10.1 ίντσες και ένα στις 8.4.

Τα 3 μεγαλύτερα tablets θα τα δούμε τόσο σε WiFi όσο και σε LTE μοντέλα. Τα Wifi θα τρέχουν τον Exynos Octa ενώ τα LTE τον Snapdragon 800. Το Tab Pro 8.4 θα κυκλοφορήσει μόνο με τον Snapdragon αλλά ακόμα δε γνωρίζουμε σε πόσες εκδόσεις.

Η οθόνη σε όλες τις συσκευές θα είναι WQXGA, δηλαδή σαν αυτή του Nexus 10(!), και θα έχει ανάλυση 2560x1600. Στο πίσω μέρος όλα τα tablets θα έχουν αυτό το ψεύτικο δέρμα που πρωτοείδαμε στο Galaxy Note 3. Τα 2 μικρότερα tablets θα έχουν εκδόσεις των 16/32GB και 2 GB RAM. Τα μεγάλα θα έχουν 32/64GB χώρο και 3GB RAM! Φυσικά όλα θα τρέχουν KitKat και θα έχουν 8MP πίσω κάμερες με 2MP μπροστά.

Αν κάτι αλλάξει στα τεχνικά χαρακτηριστικά τους ή μάθουμε τίποτα περισσότερο θα σας ενημερώσουμε.

[via]

Χιδερίδης Μ. Τάσος
Author: Χιδερίδης Μ. ΤάσοςWebsite: http://www.about.me/chideridis
Administrator

Joomla SEF URLs by Artio