Το Fortnite έρχεται σύντομα στο Android αλλά υπάρχουν ορισμένα προβλήματα

View Comments

fortnite android

Το Fortnite αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια αυτή τη στιγμή, τόσο στο PC όσο και στις κονσόλες. Το παιχνίδι υπάρχει ήδη για iOS αλλά η έκδοση του Android ακόμα δεν έχει έρθει. Αυτό φαίνεται σύμφωνα με όσα ακούγονται ότι θα αλλάξει σύντομα, αλλά υπάρχουν ορισμένα προβλήματα.

Για αρχή, φήμες θέλουν το παιχνίδι να είναι αποκλειστικό για το Samsung Galaxy Note 9, τουλάχιστον για τις πρώτες 30 ημέρες από την κυκλοφορία του παιχνιδιού/συσκευής. Από ότι φαίνεται η Samsung έχει κάνει κάποια συμφωνία με την Epic Games και απέκτησε τα δικαιώματα για κάποιο διάστημα.

Από εκεί και πέρα, στον κώδικα της mobile σελίδας του παιχνιδιού υπάρχουν οδηγίες για κατέβασμα και εγκατάσταση του παιχνιδιού εκτός του Play Store, μέσω του browser. Αν κάτι τέτοιο όντως ισχύει θα δυσκολέψει αρκετό κόσμο καθώς δε γνωρίζουν όλοι την διαδικασία εγκατάστασης.

Πρώτες εικασίες θέλουν την Epic Games να θέλει για αρχή να κερδίσει περισσότερα χρήματα μέσω των In-app αγορών, καθώς με αυτόν τον τρόπο δε θα χρειάζεται να δίνει το 30% για κάθε αγορά στη Google. Στο iOS από την άλλη μεριά το download του παιχνιδιού γίνεται από την αρχή μέσω του App Store, οπότε ήδη χάνει η εταιρεία προμήθεια 30% από κάθε in-game αγορά στο iOS.

[via]

 

Χιδερίδης Μ. Τάσος
Author: Χιδερίδης Μ. ΤάσοςWebsite: http://www.about.me/chideridis
Administrator

Joomla SEF URLs by Artio