Παίξε δωρεάν PUBG στον υπολογιστή σου!

View Comments

pubg mobile on pc

Το PUBG είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια αυτή τη στιγμή. Η κόντρα του με το Fortnite είναι μεγάλη, και έτσι αναγκάστηκε να κυκλοφορήσει πιο γρήγορα από ότι υπολόγιζε τη mobile έκδοση του παιχνιδιού για Android και iOS. Σήμερα θα σας δείξουμε το πώς θα μπορέσετε να παίξετε το παιχνίδι στον υπολογιστή σας δωρεάν!

Φυσικά δε μιλάμε για κάποια cracked έκδοση, κάτι που δεν υπάρχει έτσι και αλλιώς, από τη στιγμή που το παιχνίδι είναι online και απαιτεί την αγορά του. Αυτό που όμως μπορεί να γίνει, είναι να παίξει κανείς την δωρεάν mobile έκδοση, στο PC! Και όλα αυτά με ποντίκι και πληκτρολόγιο, όπως θα έπαιζε το κανονικό παιχνίδι!

Για να το πετύχουμε θα χρειαστούμε έναν Android Emulator. Εμείς δοκιμάσαμε τους πιο δημοφιλείς που υπάρχουν και προορίζονται για Android gaming στο PC, και καταλήξαμε στον Memu Android player.

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε λοιπόν για να παίξετε το παιχνίδι είναι η εξής:

  1. Πηγαίνετε στο MEmu site, κατεβάζετε και κάνετε εγκατάσταση την εφαρμογή.
  2. Κλείνετε ό,τι άλλο έχετε ανοιχτό εκείνη τη στιγμή, και τρέχετε το MEmu app. Θα σας ανοίξει ένα παράθυρο που αφού φορτώσει θα σας έχει στην ουσία την Android οθόνη μιας συσκευής, σα να βρίσκεστε στο κινητό ή το tablet σας.
  3. Από εκεί θα ανοίξετε το Play Store και θα σας ζητηθεί να κάνετε Sign In με κάποιο Google Account. Αν δε θέλετε να βάλετε το δικό σας μπορείτε να κάνετε ένα καινούριο μόνο για τέτοια χρήση.
  4. Αφού κάνετε Sign In ψάχνετε το "PUBG Mobile" στο Play Store, και το κατεβάζετε.
  5. Αφού κατέβει θα βρείτε ένα εικονίδιο στην επιφάνεια του MEmu. Το τρέχετε και φορτώνει το παιχνίδι!

Το MEmu δείχνει στην οθόνη της συσκευής το κουμπί του πληκτρολογίου στο οποίο αντιστοιχεί κάθε λειτουργία του παιχνιδιού. Όταν φορτώσει το game, για να διώξετε τον κέρσορα του ποντικιού και να αρχίσει ο παίχτης να κινείται όπως το κανονικό παιχνίδι του PC, πατήστε το ~. Με την ίδια λογική όταν θελήσετε πάλι να εμφανίσετε το ποντίκι για να επιλέξετε κάτι, το ξαναπατάτε.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

Ο emulator είναι γενικά απαιτητικός. Από τις ρυθμίσεις του MEmu μπορείτε να δώσετε περισσότερα Cores και RAM ώστε η εφαρμογή και το παιχνίδι να τρέχει πιο ομαλά. 

Σε περίπτωση που δε σας τρέχει καλά ο MEmu, μπορείτε να δοκιμάσετε και το NOX player αλλά και το BlueStacks, τα οποία δουλεύουν με την ίδια ακριβώς λογική!

Καλό κάψιμο, και καλά κοτόπουλα!

Χιδερίδης Μ. Τάσος
Author: Χιδερίδης Μ. ΤάσοςWebsite: http://www.about.me/chideridis
Administrator

Joomla SEF URLs by Artio