Νέα υπηρεσία COSMOTE Mobile Security για την προστασία των smartphones από κακόβουλο λογισμικό & υποκλοπή στοιχείων

View Comments

cosmote security

Η COSMOTE φέρνει τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία COSMOTE Mobile Security, παρέχοντας στους συνδρομητές της ενισχυμένη προστασία του smartphone και των αρχείων τους, από κακόβουλο λογισμικό ή τυχόν απόπειρες υποκλοπής στοιχείων, όσο βρίσκονται online για τις καθημερινές τους εργασίες.

Οι smartphone συσκευές αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Τις χρησιμοποιούμε για να αποθηκεύσουμε προσωπικά δεδομένα, όπως φωτογραφίες, βίντεο και επαφές, να πραγματοποιήσουμε συναλλαγές, να επικοινωνήσουμε με τους φίλους ή τους συνεργάτες. Ωστόσο, στο online περιβάλλον υπάρχει ο κίνδυνος του hacking, για τον οποίο μπορούμε να πάρουμε μέτρα προστασίας.

H υπηρεσία COSMOTE Mobile Security προστατεύει το κινητό τηλέφωνο των χρηστών, δίνοντάς τους τη δυνατότητα:

Οι χρήστες του COSMOTE Mobile Security μπορούν, ανά πάσα στιγμή, να αναζητούν τα στατιστικά ελέγχου της συσκευής τους, ενώ κάθε μήνα ενημερώνονται με SMS για τις συνολικές επιθέσεις που αποκρούστηκαν, τις σαρώσεις που πραγματοποιήθηκαν, καθώς και για τις απειλές που εντοπίστηκαν από την εφαρμογή.

Η υπηρεσία COSMOTE Mobile Security διατίθεται δωρεάν τους 2 πρώτους μήνες και στη συνέχεια μόνο με €0,90/μήνα για όλους τους πελάτες συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής, ενώ για τους συνδρομητές προγραμμάτων COSMOTE Mobile XL και άνω, και COSMOTE Mobile Family, παρέχεται εντελώς δωρεάν.

Οι συνδρομητές συμβολαίου κινητής μπορούν να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία στέλνοντας το SMS «SECON» στο 1256 και οι πελάτες καρτοσυμβολαίου/καρτοκινητής το ίδιο μήνυμα  στο 1330.  Μόλις την ενεργοποιήσουν, μπορούν να εγκαταστήσουν τη δωρεάν εφαρμογή COSMOTE Mobile Security που είναι διαθέσιμη σε Αpp Store και Play Store, με δώρο 500ΜΒ[1].

Γιατί είναι απαραίτητη η προστασία των smartphone συσκευών 

Καθώς η χρήση των smartphone συσκευών σε online περιβάλλον αυξάνεται παγκοσμίως, οι κίνδυνοι από κακόβουλο λογισμικό και από τις επιθέσεις των hackers επίσης πολλαπλασιάζονται. Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι για την προστασία των κινητών.  

Κάποιοι από τους κινδύνους που ελλοχεύουν κατά τη χρήση των smartphones:

Πηγές: CheckPoint/ Kaspersky RESOURCE CENTER/ McAfee Labs/ F-Secure/ CSX.

  

Μάθετε περισσότερα για το COSMOTE Mobile Security εδώ.

 

[1] Τα Δώρο 500MB mobile data παρέχεται στους χρήστες/συνδρομητές/πελάτες, εφόσον εγκαταστήσουν την εφαρμογή εντός 7 ημερών από την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.

Χιδερίδης Μ. Τάσος
Author: Χιδερίδης Μ. ΤάσοςWebsite: http://www.about.me/chideridis
Administrator

Joomla SEF URLs by Artio