Το Witcher γίνεται σειρά από το Netflix!

View Comments

witcher

Η σειρά παιχνιδιών Witcher είναι μια από τις πιο πετυχημένες που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ. Η πολωνική CD Projekt Red βασίστηκε στα βιβλία του Andrzej Sapkowski και συνέχισε την ιστορία του Geralt και των υπολοίπων, δημιουργώντας ορισμένα αριστουργήματα. Οι fans των παιχνιδιών/βιβλίων θα χαρούν να μάθουν ότι το Witcher θα γίνει πλέον σειρά, από το ίδιο το Netflix!

Εδώ και καιρό ακουγόταν ότι θα δούμε ταινία για τον Geralt, έναν από τους τελευταίους Witchers που απομένουν, αλλά τελικά οι ιστορίες του θα διαρκέσουν περισσότερο. Το Netflix είναι γνωστό για αρκετές καλές σειρές και παραγωγές, οπότε είμαστε αρκετά ενθουσιασμένοι!

Μαζί με το Netflix θα συνεργαστεί και ο συγγραφέας των βιβλίων, κάτι που σημαίνει πως θα είναι πολύ κοντά στον χαρακτήρα του κόσμου του Witcher και των ηρώων του. Το μόνο που ίσως μας κάνει σκεπτικούς είναι το σενάριο που θα ακολουθηθεί, καθώς τα παιχνίδια της CD Projekt Red εξιστορούν γεγονότα που δεν υπάρχουν στα βιβλία. Επομένως αν ο συγγραφέας πει να βασιστεί μόνο στις δικές του δημιουργίες, ο κόσμος θα μπερδευτεί αν δει άτομα και καταστάσεις που δεν θα έπρεπε να διαδραματίζονται (λόγω του σεναρίου των παιχνιδιών).

Μένει να δούμε την επιλογή για το casting! Ποιους θέλετε να δείτε στο ρόλο του Geralt, της Triss κτλ;

[via]

Χιδερίδης Μ. Τάσος
Author: Χιδερίδης Μ. ΤάσοςWebsite: http://www.about.me/chideridis
Administrator

Joomla SEF URLs by Artio