Το Twitter έχει πλέον και Lite έκδοση για να ξοδεύεις λιγότερα MB

View Comments

twitter lite

Μπορεί να έχουμε πλέον πολύ γρήγορα κινητά και tablets, το δίκτυο τηλεφωνίας όμως μπορεί να μας κάνει νερά σε πολλές περιοχές. Αν και οι εταιρείες διαφημίζουν ταχύτητες 4G, αυτές σε πολλά σημεία δεν υπάρχουν, με αποτέλεσμα ο κόσμος να δυσκολεύεται να σερφάρει και να ανοίξει σελίδες. Αυτό το γνωρίζει το Twitter, για αυτό το λόγο δημιούργησε το Twitter Lite.

Το Twitter Lite είναι μια ανακατασκευασμένη mobile σελίδα η οποία έχει πολύ μικρές απαιτήσεις σε bandwidth. Για να τη χρησιμοποιήσει κανείς απλά πηγαίνει στο mobile.twitter.com και κάνει Sign in με το λογαριασμό του.

Το site αν θέλετε σας επιτρέπει να προσθέσετε μια συντόμευση στην οθόνη σας για ευκολότερη πρόσβαση. Στα μενού του θα βρει κανείς και μια λειτουργία Data Saver για να μειώσετε έως και 70% περισσότερο τα δεδομένα που καταναλώνετε κατά το σερφάρισμα.

Το Twitter Lite προσφέρει τα βασικά που θα περίμενε να βρει κανείς από την πλατφόρμα. Tweets, DMs, trends, προφίλ, media uploads και notifications είναι εδώ ώστε να μη λείπουν από κανένα.

Τι περιμένετε; Δοκιμάστε το μπαίνοντας από το κινητό/tablet σας στο site.

[via]

Χιδερίδης Μ. Τάσος
Author: Χιδερίδης Μ. ΤάσοςWebsite: http://www.about.me/chideridis
Administrator

Joomla SEF URLs by Artio