Τέλος για το Galaxy Note 7 της Samsung;

View Comments

Δε συνηθίζουμε να παίρνουμε τόσο αυστηρή γραμμή σχετικά με ένα προϊόν αλλά αν στην παρούσα φάση σκοπεύεις να πάρεις το Galaxy Note 7 της Samsung, διάλεξε κάτι άλλο. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο μοντέλο παγκοσμίως είναι εκατοντάδες πλέον, και κάθε μέρα ανακοινώνονται νέα. Τι και αν η Samsung αλλάζει τις προβληματικές συσκευές; Αρκετά είναι τα περιστατικά στα οποία "ασφαλής" συσκευή είχε την ίδια κατάληξη.

Λάθος σχεδιασμός; Όντως απλά προβληματικές μπαταρίες; Ίσως ποτέ δε θα μάθουμε με σιγουριά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Samsung βρίσκεται σε μια θέση που δεν έχει ξαναβρεθεί και οφείλει να αντιδράσει γρήγορα αν δε θέλει να ζημιωθεί περισσότερο. Θα δούμε το Galaxy S8 πιο γρήγορα; Θα δούμε κάποιο rebrand του Note;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η επίσημη θέση της εταιρείας είναι πως "τροποποιηθεί τις ποσότητες που στέλνει" σε κάθε χώρα. Για πολλούς αυτό σημαίνει ότι ή τις έχει περιορίσει πολύ, ή τις σταμάτησε τελείως. Στην Αμερική όπου η Samsung είναι από τα βασικά χαρτιά της αγοράς, οι κύριοι πάροχοι κινητής έχουν σταματήσει να πουλάνε τη συγκεκριμένη συσκευή και μάλιστα κάνουν και refund σε όσους την αγόρασαν και θέλουν.

Όσοι θέλουν κάποια συσκευή της Samsung μπορούν να αρκεστούν στα πολύ καλά S7 και S7 Edge (το οποίο θα δούμε σαν πρόταση πολύ σύντομα).

[via]

Χιδερίδης Μ. Τάσος
Author: Χιδερίδης Μ. ΤάσοςWebsite: http://www.about.me/chideridis
Administrator

Joomla SEF URLs by Artio